Dakisolatie

Isolatie onder een hellend dak of op de zoldervloer

Het plaatsen van isolatie is één van de meest rendabele energiebesparende investeringen. Je bespaart al snel tot 30% per jaar aan stookkosten.
Ook hiervoor kunnen in heel wat gemeenten Energiesnoeiers worden ingeschakeld. Afhankelijk van de wensen van de klant en de situatie isoleren de Energiesnoeiers de ruimte onder het dak of de zoldervloer.  
Isolatiewerken zijn arbeidsintensief maar relatief eenvoudig in uitvoering dankzij een goede opleiding op maat en begeleiding door deskundige omkadering. Alle Energiesnoeiers volgen een grondige dakisolatieopleiding bij de VDAB alvorens ze aan de slag gaan.

De isolatiewerken worden bij voorkeur uitgevoerd bij kwetsbare doelgroepen, die door reguliere aannemers moeilijker bereikt worden. Hiervoor werken Energiesnoeiers samen met OCMW's, gemeenten, sociale huisvestingsmaatschappijen... Energiesnoeiersbedrijven hanteren marktconforme prijzen en stemmen hun werking af met de lokale bouwsector.

De Energiesnoeiers plaatsen de isolatie vakkundig. Naast de deskundige omkadering van de organisaties zelf en de basisopleiding, wordt de kwaliteit ook nog gegarandeerd door:

  • een gezamenlijk kwaliteitskader met gedetailleerde criteria op om aan te tonen dat ze isoleren volgens de regels der kunst.
  • regelmatige coaching op de werf en kwaliteitscontrole door een onafhankelijke isolatiecoach van de VDAB.
  • de nodige wettelijke verplichtingen, omschreven in een juridische leidraad opgesteld door KOMOSIE vzw.

In dit filmpje zie je hoe Energiesnoeiers een hellend dak isoleren.

 

© 2010 Komosie - Gemaakt in De Webfabriek Contact

De Energiesnoeiers komen naar je toe


Energiescans

Meer info: 0800 14 440

Isolatie

Meer info: 0800 14 440

Promotor sociaal dakisolatieproject

Meer info: 0800 14 440

Andere activiteiten

Meer info: 0800 14 440