Isolatie

Ook voor het isoleren van woningen kunnen de Energiesnoeiers worden ingeschakeld. We isoleren hellende daken, zoldervloeren maar ook kelderplafonds en soms zelfs muren. Waar nodig en mogelijk werken we samen met aannemers uit de reguliere bouwsector.

Verhuur je een woning en is het dak daarvan nog niet geïsoleerd? Dan is het hoog tijd om actie te ondernemen. Vanaf 1 januari 2020 worden namelijk 15 strafpunten toegekend als de woning bij een woningonderzoek niet aan de Vlaamse dakisolatienorm voldoet. Daardoor kan de woning in aanmerking komen voor een ongeschiktverklaring door de burgemeester, waardoor ze niet langer mag worden verhuurd. Om de woning terug conform te maken, zal het dak moeten worden geïsoleerd volgens de geldende normen.

Wil je je woning laten isoleren? Zoek dan met je postcode op welk Energiesnoeiersbedrijf actief is in jouw regio en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Verhuur je een woning aan bepaalde doelgroepen? Dan kom je eventueel in aanmerking voor extra hoge premies en kosteloze begeleiding door Energiesnoeiers. Klik hier.