Switch-campagne 2018

19-23 november 2018

Energieleveranciers veranderen voortdurend hun tarieven. Heel wat mensen kunnen dan ook fors besparen op de energiefactuur door te switchen van leverancier. Overstappen naar een nieuw contract of een nieuwe leverancier is gratis en heel eenvoudig. Maar kiezen welke leverancier en welk energiecontract het best bij jou en jouw behoeften past, is niet zo gemakkelijk.

Om daarbij te helpen, organiseren de Energiesnoeiers voor de tweede maal de Switch-campagne. Iedereen is immers blij met een lagere energiefactuur!

Wil jij ook geld besparen op je energiefactuur en zou je graag een wissel laten uitvoeren door de Energiesnoeiers? Noteer je meterstanden en kom met je laatste afrekeningsfactuur voor gas en elektriciteit naar het loket in jouw buurt. De Energiesnoeiers doen op basis hiervan een leveranciersvergelijking en geven je onafhankelijk advies. Als je dat wilt, helpen de Energiesnoeiers je meteen met de overstap naar een nieuw, goedkoper contract.  

Ontdek op deze pagina waar en wanneer de Energiesnoeiers een loket in jouw buurt bemannen.

Misschien kom je ook wel in aanmerking voor een gratis energiescan? Dan krijg je achteraf een uitgebreid gratis energieadvies aan huis. Check via deze link of je voldoet aan de voorwaarden voor een energiescan.