Switch-campagne

Jaar na jaar toont de VREG aan dat kwetsbare gezinnen zelden of nooit wisselen van energieleverancier. Heel wat van die gezinnen hebben dus een slapend of duur energiecontract. Nochtans hebben net zij het meeste baat bij zo’n overstap. De besparingen lopen al snel op tot honderden euro’s per jaar.

Vooral gezinnen met een laag inkomen, 65+ers, langdurig werkzoekenden, gezinnen in een moeilijke woonsituatie, huurders, … zijn geen actieve ‘switchers’. Velen zijn zelfs nog nooit van leverancier veranderd. Daarom organiseren de Energiesnoeiers dit jaar voor de tweede maal een grote Switch-campagne tussen 19 en 23 november.

 


 

Als u zich inschrijft komen de Energiesnoeiers tijdens de week van 19-23 november naar u toe. Gedurende een (halve) dag naar keuze richten zij een stand in bij uw organisatie, bijvoorbeeld aan de onthaalbalie, aan het loket, in een wachtkamer, … of tijdens een evenement of activiteit die u organiseert. Daar zullen zij uw bezoekers adviseren en begeleiden bij de overstap van energieleverancier.

De Energiesnoeiers nemen met u contact op om concrete afspraken te maken. U hoeft enkel een zichtbare plek met internetverbinding te voorzien zodat de Energiesnoeiers hun stand kunnen inrichten. Via de Energiesnoeiers krijgt u promotiemateriaal (affiches, flyers, modelartikel voor in de nieuwsbrief, …) om de actie bekend te maken bij uw bezoekers en uw doelgroep.